Η προώθηση της ελιάς Χαλκιδικής από την ιστοσελίδα μας

Στο ξεκίνημα της πύλης είχαμε ως σκοπό την προώθηση της ελιάς Χαλκιδικής. Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποια στατιστικά για να διαπιστώσετε την «δύναμη» που έχει το διαδίκτυο και η στοχευμένη διαφήμιση. Από τον παρακάτω πίνακα (22-08-2012) φαίνονται οι επισκέψεις ανά χώρα.

 

Οι επισκέπτες της πύλης είναι άτομα που ασχολούνται με την ελιά και πολλοί από αυτούς ασχολούνται με την εμπορεία της ελιάς. Αυτό φαίνεται από τα στατιστικά της σελίδας των μεταποιητών που έχει τις περισσότερες επισκέψεις. Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται αναλυτικά οι επισκέψεις που έδωσε η Πύλη στις ιστοσελίδες των μεταποιητικών επιχειρήσεων της Χαλκιδικής.

 

Η προβολή που κάνει η διαδικτυακή πύλη «Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής» αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο προώθησης, διότι είναι κατευθυνόμενη και στοχεύει στην εσωτερική αγορά, στην καθιέρωση των προϊόντων ελιάς σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού και στην αύξηση των εξαγωγών.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη που δείξατε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Πύλης.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.