Συνάντηση Συνεταιρισμών (εκπροσώπων των ελαιοπαραγωγών) Ν. Χαλκιδικής με εμπόρους 2018

O κύκλος συνεργασίας Συνεταιρισμών (εκπροσώπων των ελαιοπαραγωγών) και εμπόρων που ξεκίνησε πέρσι και είχε θετικά αποτελέσματα θα υλοποιηθεί και φέτος.

Η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/09/2018 και ώρα 20:00 σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής των Μουδανιών.

Σκοπός της συνάντησης θα είναι να καθίσουν ΟΛΟΙ στο ίδιο τραπέζι και να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση που θα αναπτυχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι δύο πλευρές. Να θυμίσουμε ότι η περσινές συναντήσεις μόνο θετικά είχαν αναδείξει όπως είχαν δηλώσει αμφότεροι.

Μια χρονιά που η συγκομιδή ξεκίνησε χωρίς να έχει ανακοινωθεί η τιμή, βιαστικά από παραγωγούς που «φοβούνται» μη τους μαυρίσουν και αυτές οι μικρές ποσότητες που έχουν. Η μη ανακοίνωση της τιμής για φέτος πιστεύουμε ότι γίνεται σκόπιμα από πλευράς των εμπόρων διότι οι ελιές που συλλέγονται τώρα έχουν δύσκολη επεξεργασία και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο τελικό προϊόν.

Εμείς πιστεύουμε ότι είναι πολύ νωρίς για το μάζεμα της ελιάς μιας και δεν θυμόμαστε στο παρελθόν έναρξη συγκομιδής τόσο νωρίς και οι έχοντες υπομονή θα πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα στην προώθηση της παραγωγής τους.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα τα οποία θα σας τα μεταφέρουμε μέσω της πύλης της Πράσινης Ελιάς Χαλκιδικής.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.